Χοιρινές μπριζόλες με δεντρολίβανο και σπόρους μουστάρδας

Χοιρινές μπριζόλες με δεντρολίβανο και σπόρους μουστάρδας

Ένας φρουτώδης, αρωματικός και ελαφρώς πικαντικός συνδυασμός για πρωτότυπες χοιρινές μπριζόλες

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  4 χοιρινές μπριζόλες, βάρους περίπου 200 γρ. η καθεμία
  •  4 σκελίδες σκόρδου, αναποφλοίωτες, ελαφρώς κοπανισμένες
  •  1 κουτ. γλυκού σπόροι μουστάρδας (σιναπόσποροι – τους βρίσκουμε σε καλά μπαχαράδικα, όπως ο Μανδραγόρας, το Ελιξίρ, ο Αρκευθος, το Baharat κ.ά.)
  •  3-4 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο στο γουδί
  •  1 πορτοκάλι καλοκαιρινό (βαλέντσια)
  •  2 κουτ. σούπας μέλι της αρεσκείας μας
  •  αλάτι, πιπέρι σιτουσάν (λεμονάτο πιπέρι που βρίσκουμε σε μπαχαράδικα) ή άλλο πιπέρι της αρεσκείας μας
  •  2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT