Υλικά
Μερίδες: 4
- 4 χοιρινές μπριζόλες, βάρους περίπου 200 γρ. η καθεμία
- 4 σκελίδες σκόρδου, αναποφλοίωτες, ελαφρώς κοπανισμένες
- 1 κουτ. γλυκού σπόροι μουστάρδας (σιναπόσποροι – τους βρίσκουμε σε καλά μπαχαράδικα, όπως ο Μανδραγόρας, το Ελιξίρ, ο Αρκευθος, το Baharat κ.ά.)
- 3-4 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, κοπανισμένο στο γουδί
- 1 πορτοκάλι καλοκαιρινό (βαλέντσια)
- 2 κουτ. σούπας μέλι της αρεσκείας μας
- αλάτι, πιπέρι σιτουσάν (λεμονάτο πιπέρι που βρίσκουμε σε μπαχαράδικα) ή άλλο πιπέρι της αρεσκείας μας
- 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.