Πίτα με ψαρονέφρι

Αυτή η γευστική κρεατόπιτα μπορεί να σταθεί είτε ως κύριο πιάτο στο καθημερινό τραπέζι ή ως σνακ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερίδες: 4

  •  1 φύλλο από ζύμη σφολιάτας
  •  μαύρο και άσπρο σουσάμι

Για τη γέμιση

  •  700 γρ. ψαρονέφρι
  •  3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί), κομμένες σε μικρά κυβάκια
  •  4-5 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε μικρά κυβάκια
  •  4-5 μέτρια καρότα, κομμένα σε μικρά κυβάκια
  •  2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μικρά κυβάκια
  •  1 βαζάκι λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και κομμένες στη μέση
  •  1 βαζάκι μανιτάρια ψημένα, στραγγισμένα και κομμένα στη μέση
  •  1 κονσέρβα καλαμπόκι βρασμένο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT