Υλικά
Τεμάχια: 12-14
- 1 κιλό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μακριές και λεπτές λωρίδες, πλάτους περίπου 2,5 εκ. και πάχους 0,5 εκ.
- 2 κουτ. σούπας σουσάμι
- 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Για τη σάλτσα τεριγιάκι
- 370 ml χυμός ανανά (συσκευασμένος, του εμπορίου)
- 120 ml σάκε*
- 120 ml μίριν
- 250 ml σάλτσα σόγιας
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μέτριο καρότο, σε ροδέλες
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο