Για το πράσινο smoothie ξεκινάμε και βάζουμε στο μπλέντερ 1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο και χωρίς κουκούτσι, 1 μεγάλο αγγούρι καθαρισμένο, 2 ακτινίδια καθαρισμένα, 500 ml χυμό μήλου και 10 – 12 παγάκια. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να πολτοποιηθούν. Σερβίρουμε το smoothie αμέσως.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr