Για να φτιάξουμε το κοκτέιλ daiquiri φράουλα, ξεκινάμε ετοιμάζοντας το shrub. Τοποθετούμε σε ένα βάζο τις καθαρισμένες φράουλες, το τζίντζερ, τη ζάχαρη και τη βανίλια, κλείνουμε το βάζο με μια μεμβράνη και το αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο. Στην συνέχεια το ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ξύδι και το αφήνουμε για άλλες 24 ώρες στο ψυγείο.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr