30′ προετοιμασία
40′ ψήσιμο
Σύνολο: 1 ώρα και 10′
Υλικά
Μερίδες: για ένα ταψάκι διαμέτρου 32 εκ.
-800 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (από κιλότο ή στρογγυλό)
-1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
-1 βιολογικό καρότο, καθαρισμένο και τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού
-1 κολοκυθάκι, πλυμένο και τριμμένο
-1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό
-1 κουτ. σούπας μουστάρδα, απαλή
-1/2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
-1/2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένο τυρί έμενταλ ή γκούντα
-200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
-30 φρέσκα τρυφερά αμπελόφυλλα ή 30 αμπελόφυλλα σε άρμη
-1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr