Αυτό παίζει να είναι το καλύτερο burger που θα φτιάξετε ποτέ

Αυτό παίζει να είναι το καλύτερο burger που θα φτιάξετε ποτέ

Ο σεφ Άρης Βεζενές μάς τάισε ένα από τα πιο νόστιμα burger της ζωής μας. Ποιο είναι το μυστικό του; Βάζει στο μείγμα του κιμά πανσέτα και μεδούλι!

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης Βεζενές μάς δίνει τη δική του signature συνταγή για το απόλυτο cheeseburger, απόσταγμα της εμπειρίας του στα εστιατόρια Vezené και Birdman, όπου δοξάζεται το κρέας με όλους τους τρόπους. Εκεί, διαλέγει αγελάδες μεγάλες σε ηλικία, grass-fed, από σπάνιες αυτόχθονες φυλές της Αγγλίας και των σκανδιναβικών χωρών, όπως οι Jersey, Ayshire, Holstein, Highland και Dexter, και εφαρμόζει μια nose to tail διαχείριση του κρέατος. Με άλλα λόγια, φροντίζει να αξιοποιήσει κάθε κομμάτι του ζώου.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT