Υλικά
Μερίδες: 4-6
- 1.500 γρ. σουπιές, κατά προτίμηση φρέσκες, καθαρισμένες, κομμένες σε μέτρια κομμάτια (αφαιρούμε προσεκτικά και τους σάκους με το μελάνι και τους αφήνουμε κατά μέρος – θα χρειαστούμε 1 κουτ. σούπας για τη συνταγή. Αν οι σουπιές δεν περιέχουν τους σάκους, αγοράζουμε 1 φακελάκι μελάνι σε υγρή μορφή από καλό παντοπωλείο)
- 200 γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 φύλλο δάφνης
- 2-3 κόκκοι μπαχάρι
- 2 καρφάκια γαρίφαλο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.