«Στη φωτεινή κουζίνα της στην Κερατέα, η Σοφία Συρίγου εμπνέεται διαρκώς νέες γεύσεις και συνδυασμούς. Είναι αδύνατον να φτιάξει δύο φορές την ίδια συνταγή, ιδιαίτερα στα γλυκά. Της αρέσει να πειραματίζεται διαρκώς και έχει ένα αξιοθαύμαστο ταλέντο να αντικαθιστά ένα υλικό με άλλο, με σχεδόν πάντα θαυμαστά αποτελέσματα. Ακόμη κι αν η νέα γεύση δεν την ικανοποιήσει, ουδόλως θα στενοχωρηθεί – η επόμενη φορά θα πετύχει σίγουρα. Και πετυχαίνει!
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr