Ούζο με μεζέ: 10 ούζα που αγαπάμε και κατιτίς για τσιμπολόγημα

Ούζο με μεζέ: 10 ούζα που αγαπάμε και κατιτίς για τσιμπολόγημα

Εμείς οι Έλληνες αγαπάμε τα ούζα. Αλλά και τον μεζέ. Ας δούμε λοιπόν 10 αγαπημένες μας ετικέτες και με τι μεζέ συνδυάζουμε την καθεμία.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμείς οι Έλληνες αγαπάμε τα ούζα. Αλλά και τον μεζέ. Ας δούμε λοιπόν 10 αγαπημένες μας ετικέτες και με τι μεζέ συνδυάζουμε την καθεμία. 

Συλλεκτικό, Βαρβαγιάννη

Οι Μυτιληνιοί πίνουν νερό στ’ όνομά του. Είναι 100% απόσταγμα γλυκάνισου, με γεμάτη γεύση, απαλή και ισορροπημένη, με τον γλυκάνισο καλοχωνεμένο μέσα στο γευστικό σύνολο και με μια ατελείωτη, γαργαλιστική επίγευση. Οι σαρδέλες Μυτιλήνης της ΛΕΒΑ μαζί με μία χούφτα φρέσκια και τραγανή αλμύρα είναι ο μεζές που του πάει.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT