Εμείς οι Έλληνες αγαπάμε τα ούζα. Αλλά και τον μεζέ. Ας δούμε λοιπόν 10 αγαπημένες μας ετικέτες και με τι μεζέ συνδυάζουμε την καθεμία.
Συλλεκτικό, Βαρβαγιάννη
Οι Μυτιληνιοί πίνουν νερό στ’ όνομά του. Είναι 100% απόσταγμα γλυκάνισου, με γεμάτη γεύση, απαλή και ισορροπημένη, με τον γλυκάνισο καλοχωνεμένο μέσα στο γευστικό σύνολο και με μια ατελείωτη, γαργαλιστική επίγευση. Οι σαρδέλες Μυτιλήνης της ΛΕΒΑ μαζί με μία χούφτα φρέσκια και τραγανή αλμύρα είναι ο μεζές που του πάει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr