Για να φτιάξουμε αυγά με σύγλινο, αρχικά βάζουμε στη φωτιά ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και, μόλις ζεσταθεί καλά, βάζουμε μέσα το σύγλινο και το σοτάρουμε για 5 λεπτά, να ζεσταθεί καλά και να αρχίζει να λιώνει το λίπος του.
Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε αλατοπίπερο (αλάτι με μέτρο, γιατί το σύγλινο είναι αλμυρό).
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr