Αυγά με σύγλινο από τη Μάνη

Το αυγά μαγειρεύονται στο λίπος από το σύγλινο και παίρνουν έξτρα νοστιμιά.

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε αυγά με σύγλινο, αρχικά βάζουμε στη φωτιά ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και, μόλις ζεσταθεί καλά, βάζουμε μέσα το σύγλινο και το σοτάρουμε για 5 λεπτά, να ζεσταθεί καλά και να αρχίζει να λιώνει το λίπος του.

Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε αλατοπίπερο (αλάτι με μέτρο, γιατί το σύγλινο είναι αλμυρό).

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT