Η ζύμη που προτείνουμε είναι εύκολη, ωστόσο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 250 γρ. ζύμη για ψωμί που θα ζητήσουμε από το φούρνο της γειτονιάς (κάνουμε την παραγγελία μας μία ημέρα πριν). Τα πιροσκί αυτά είναι τόσο νόστιμα που, όποτε μαγειρεύουμε μπολονέζ, θα υπολογίζουμε λίγη περισσότερη για να φτιάξουμε τα πιροσκί την επομένη.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr