Πιροσκί με τη σάλτσα κιμά που μας περίσσεψε

Πιροσκί με τη σάλτσα κιμά που μας περίσσεψε

Η σάλτσα κιμά που έχει απομείνει βρίσκει έναν νέο νόστιμο σκοπό καθώς γεμίζει τα σπιτικά μας πιροσκί.

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ζύμη που προτείνουμε είναι εύκολη, ωστόσο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 250 γρ. ζύμη για ψωμί που θα ζητήσουμε από το φούρνο της γειτονιάς (κάνουμε την παραγγελία μας μία ημέρα πριν). Τα πιροσκί αυτά είναι τόσο νόστιμα που, όποτε μαγειρεύουμε μπολονέζ, θα υπολογίζουμε λίγη περισσότερη για να φτιάξουμε τα πιροσκί την επομένη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT