Καθισμένοι γύρω από ένα τραπέζι, την 1η μέρα του Ιουνίου, μετείχαμε σε μια ιδιαίτερη βιωματική εμπειρία φαγητού στην οποία η Ισαβέλλα ως αφηγήτρια μας παρέσυρε και μας ταξίδεψε στα βουνά της Κρήτης. Εκεί, μέσα από δικές της προσωπικές ιστορίες αλλά και τις ιστορίες που της μετέφεραν οι ίδιοι οι παραγωγοί της Κρήτης, παρατηρήσαμε, γευτήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από βότανα, τυριά και τα πιο αγνά προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο, το τυρί της Τρύπας και το χαρούπι, που γεύτηκα για πρώτη φορά στην αρχική μορφή του.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr