Κουκουβάγια ή ντάκος

Η έξοχη ρεθυμνιώτικη συνταγή για την παραδοσιακή κρητική κουκουβάγια, το ωραιότερο μεσημεριανό και βραδινό του ελληνικού καλοκαιριού.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έξοχη ρεθυμνιώτικη συνταγή για την παραδοσιακή κρητική κουκουβάγια, το ωραιότερο μεσημεριανό και βραδινό του ελληνικού καλοκαιριού.

Για να ετοιμάσουμε την κουκουβάγια ή ντάκο βάζουμε σε ένα μπολ το μισό λάδι και όλα τα άλλα υλικά εκτός από τον ντάκο και την ξινομυζήθρα και τα ανακατεύουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT