Υλικά
Βάρος: 900 γρ.
- 600 ml (3 κούπες) κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, κρύα, από το ψυγείο
- 220 γρ. (1 κούπα + 1 κουτ. σούπας) ζαχαρούχο γάλα
- 60 γρ. (4 κουτ. σούπας) έτοιμο καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα (το βρίσκουμε μαζί με τα απλά ζαχαρούχα σε όλα τα σούπερ μάρκετ, καθώς και σε ρωσικά παντοπωλεία) – το βάζουμε σε μπρίκι και το βυθίζουμε για λίγα λεπτά σε μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, ώστε να ζεσταθεί και να γίνει πιο ρευστό
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο