Υλικά
Μερίδες: για 1 ομελέτα – 2 μερίδες
Για την ομελέτα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, ολόκληρες
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 4 αυγά
- 50 γρ. μανιάτικο σύγλινο, σε λεπτές φέτες
- 40 γρ. κασέρι, χοντροτριμμένο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 70 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
- 50 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
- 200 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 4 αυγά
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο