Ομελέτα ρολό με κασέρι, σύγλινο, πιπεριές Φλωρίνης και κασεράτη σάλτσα

Ομελέτα ρολό με κασέρι, σύγλινο, πιπεριές Φλωρίνης και κασεράτη σάλτσα

Μια πλούσια, λιχούδικη εκδοχή της ομελέτας που στο τέλος περιχύνεται με λεία, κασεράτη κρέμα

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για 1 ομελέτα – 2 μερίδες

Για την ομελέτα

  • 2 πιπεριές Φλωρίνης, ολόκληρες
  •   2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  •  4 αυγά
  •   50 γρ. μανιάτικο σύγλινο, σε λεπτές φέτες
  •   40 γρ. κασέρι, χοντροτριμμένο
  •   αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

  • 70 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
  • 50 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
  •  200 γρ. κασέρι, τριμμένο
  •  4 αυγά

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT