Πένες με γκοργκοντζόλα, καρύδια και Mοscato d’Asti

Πένες με γκοργκοντζόλα, καρύδια και Mοscato d’Asti

Τέσσερα υλικά μόνο χρειάζεται ο Χριστόφορος Πέσκιας για να ετοιμάσει σε λίγα λεπτά την πιο κρεμώδη και τυρένια μακαρονάδα που δοκιμάσαμε ποτέ(!) Άλλες 99 συνταγές με τις καλύτερες μακαρονάδες της ζωής μας, μάς περιμένουν στον Γαστρονόμο Ιουνίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/06 με την Καθημερινή.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε τις πέννες με γκοργκοντζόλα, καρύδια και Mοscato d’Asti, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε μια βαθιά κατσαρόλα το Moscato d’Asti σε μέτρια φωτιά και το βράζουμε για 3-4 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει να κοχλάζει ήπια.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, χαμηλώνουμε ελαφρά τη φωτιά και βράζουμε για άλλο 1 λεπτό, ανακατεύοντας τακτικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT