Σκορδόψωμο με χόρτα εποχής και ψητή σαρδέλα

Σκορδόψωμο με χόρτα εποχής και ψητή σαρδέλα

Φτιάχνουμε σκορδόψωμο, ψήνουμε λίγες σαρδέλες και συναρμολογούμε στα γρήγορα μια χορταστική και άκρως καλοκαιρινή μπρουσκέτα.

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 2

  •  3 σκελίδες σκόρδο
  •  100ml ελαιόλαδο
  •  15γρ. μαϊντανός, κομμένος
  •  2 φέτες ψωμί (προζυμένιο ή φοκάτσια)
  •  4 σαρδέλες, καθαρισμένες και φιλεταρισμένες
  •  χόρτα εποχής
  •  χυμός από ½ λεμόνι
  •  1 ντομάτα μεσαία, κομμένη σε κύβους
  •  αλάτι, πιπέρι
  •  ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT