H φλογερή μακαρονάδα Αματριτσάνα της Ρώμης

H φλογερή μακαρονάδα Αματριτσάνα της Ρώμης

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατακόκκινη ζουμερή ντομάτα, καπνιστό αλλαντικό και φλογερή πιπεριά, είναι τα υλικά της λαχταριστής μακαρονάδας «αματριτσάνα».

Έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά.

Είναι μια από τις 100 μακαρονάδες που μας περιμένουν στο τεύχος Ιουνίου του Γαστρονόμου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Ιουνίου με την Καθημερινή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT