Κλασική γαλλική ομελέτα σε ρολό

Η απλότητα στο μεγαλείο της. Μόνο αυγό και βούτυρο έχει η γαλλική ομελέτα. Βγαίνει από το τηγάνι χωρίς να πάρει χρώμα, ζουμερή, τρυφερή -όσο ροδίζει το αυγό, τόσο σφίγγει.

4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 1

  •  3 αυγά
  •  30 γρ. βούτυρο αγελάδας
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT