Ελάχιστα και καλής ποιότητας υλικά με ισορροπημένες αναλογίες. Αυτό είναι όλο κι όλο η τυροκαυτερή. Απλή μεν, αλλά θέλει την τέχνη της. Το βασικότερο όλων είναι η φέτα, για την οποία δεν γίνεται έκπτωση στην ποιότητα, παρά το γεγονός ότι η τιμή της έχει αυξηθεί δραστικά φέτος. Μιλάμε πάντα για τη βαρελίσια φέτα του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, αυτήν επιλέγει σταθερά ο κύριος Κώστας από την ταβέρνα «Οικονόμου» για την τυροκαυτερή του.
Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο