Τυροκαυτερή να καεί το πελεκούδι

Η τυροκαυτερή είναι υπέροχη με πλούσια και πιπεράτη γεύση και το μυστικό είναι στα εκλεκτά υλικά.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστα και καλής ποιότητας υλικά με ισορροπημένες αναλογίες. Αυτό είναι όλο κι όλο η τυροκαυτερή. Απλή μεν, αλλά θέλει την τέχνη της. Το βασικότερο όλων είναι η φέτα, για την οποία δεν γίνεται έκπτωση στην ποιότητα, παρά το γεγονός ότι η τιμή της έχει αυξηθεί δραστικά φέτος. Μιλάμε πάντα για τη βαρελίσια φέτα του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, αυτήν επιλέγει σταθερά ο κύριος Κώστας από την ταβέρνα «Οικονόμου» για την τυροκαυτερή του.

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT