Μαγειρεία που ταΐζουν κόσμο και κοσμάκη στη Θεσσαλονίκη

Μαγειρεία που ταΐζουν κόσμο και κοσμάκη στη Θεσσαλονίκη

Στις κατσαρόλες και στα ταψιά τους προσκυνούν εργαζόμενοι, εργένηδες και πολυάσχολοι μιλένιαλς.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης ήταν ανέκαθεν μαγειρεία: ο Κρικέλας, το Τίφανις, ο Γκιγκιλίνης. Παρόλο που τα περισσότερα από τα παλιά δεν λειτουργούν πια, υπάρχουν άλλα, κατά τι νεότερα, που μαγειρεύουν για πλήθος κόσμου ο οποίος επιλέγει το σπιτικό φαγητό.

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT