Για να φτιάξουμε τις μελιτζάνες και πατάτες γιαχνί, σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 εκ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τις πατάτες σε δόσεις, μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα, χωρίς να τις στραγγίξουμε σε χαρτί κουζίνας.
Στο λάδι που έμεινε στο τηγάνι τηγανίζουμε τις μελιτζάνες, σε δόσεις και αυτές, μέχρι να ροδίσουν. Τις βάζουμε στην πιατέλα με τις πατάτες.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr