Βάζουμε τα βερίκοκα σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε 1/2 κούπα νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, τα αφήνουμε να κρυώσουν και έπειτα τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Βάζουμε τον πολτό ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr