Σπαγγέτι με αλλαντικό nduja di Spilinga – Spaghetti all’ nduja

Σπαγγέτι με αλλαντικό nduja di Spilinga – Spaghetti all’ nduja

«Η nduja είναι πολύ δυνατή και δεν αρέσει πολύ στις γυναίκες στην οικογένειά μου. Το έχουμε ταυτίσει με καθαρά ανδρική γεύση και γι’ αυτό ετοιμάζουμε αυτή τη συνταγή στον αγαπημένο μας», λέει η Δωροθέα Μερκούρη.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε σπαγγέτι με αλλαντικό nduja di Spilinga – spaghetti all’ nduja, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατι- σμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Παράλληλα, σε άλλη, μικρότερη κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσει αλλά να μην ξεραθεί. Προσθέτουμε τη nduja, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί. Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να δέσει ελαφρά. Στραγγίζουμε τα σπαγγέτι, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT