Σπαγγετίνι με αντσούγιες και κάππαρη – Spaghettini alle acciughe e capperi

Σπαγγετίνι με αντσούγιες και κάππαρη – Spaghettini alle acciughe e capperi

Αυτή η συνταγή θυμίζει στη Δωροθέα Μερκούρη τα καλοκαίρια της στη Νικοτέρα. Στην παραλία του χωριού υπάρχει μια οστερία που φτιάχνει αυτό το πιάτο και το κάνει καταπληκτικά.

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε σπαγκετίνιμε αντσούγιες και κάππαρη – spaghettini alle acciughe ecapperi, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε μια μέτρια κατσαρόλα 4 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε την πιπερίτσα, τα ντοματίνια, το σκόρδο και τις αντσούγιες.

Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρομόνο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT