Για να φτιάξουμε μαρμελάδα σμέουρο αρχικά πλένουμε τα σμέουρα.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Τα αφήνουμε 6-8 ώρες. Στον χρόνο αυτόν θα βγάλουν τα υγρά τους και θα μισολιώσει η ζάχαρη.
Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο
Νόστιμη και σούπερ απολαυστική μαρμελάδα σμέουρο που φτιάχνεται με 3 μόνο υλικά. Μπορούμε να τη φάμε σκέτη ή να τη προσθέσουμε σε γλυκά και παγωτά
Για να φτιάξουμε μαρμελάδα σμέουρο αρχικά πλένουμε τα σμέουρα.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Τα αφήνουμε 6-8 ώρες. Στον χρόνο αυτόν θα βγάλουν τα υγρά τους και θα μισολιώσει η ζάχαρη.
Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο