Το κλασικό μοσχάρι γιουβέτσι του Κίτσουλα

Το κλασικό μοσχάρι γιουβέτσι του Κίτσουλα

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το μαγειρείο Κίτσουλας για να γευτούν αυτό το απίστευτα νόστιμο γιουβέτσι, με μοσχαρίσια ελιά και κριθαράκι μελωμένο και ζουμερό

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

  •  1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε μέτρια κομμάτια
  •  1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  120 ml κόκκινο, ξηρό (ή ροζέ) κρασί
  •  2 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας
  •  2 φύλλα δάφνης
  •  2 κόκκοι μπαχάρι
  •  500 γρ. κριθαράκι μέτριο ή χοντρό
  •  150 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT