Υλικά
Κομμάτια: 4 ντάκους
- 4 κουκουβάγιες (κριθαροκουλούρες), ολόκληρες, ή 4 ντάκοι (παραλληλόγραμμα παξιμάδια), σπασμένοι σε μεγάλα κομμάτια
- 2 μεγάλες ντομάτες, τριμμένες στην ψιλή πλευρά του τρίφτη
- 100 γρ. ξινομυζήθρα κρητική χοντροθρυμματισμένη
- 15 – 20 αλατσοελιές ή άλλες ψιλές ελιές της αρεσκείας μας
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.