Παγωτό με ανθότυρο και αριάνι, χωρίς παγωτομηχανή

Παγωτό με ανθότυρο και αριάνι, χωρίς παγωτομηχανή

Ένα ωραίο γαλατένιο παγωτό με χυμό λεμονιού που θα θυμίζει τσίζκεϊκ. Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή. Το παγώνουμε, το χτυπάμε στο μπλέντερ, το ξαναπαγώνουμε και έτοιμο!

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το παγωτό με ανθότυρο και αριάνι, ξεκινάμε χτυπόντας στον κάδο του μίξερ το ανθότυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα.

Προσθέτουμε το αριάνι, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε έως ότου γίνει ένα λείο μείγμα.

Αδειάζουμε σε ένα μεταλλικό ταψάκι ή μπολ που έχουμε καλύψει με μεμβράνη και σκεπάζουμε την επιφάνεια με λαδόκολλα (που να εφάπτεται στο μείγμα) και από πάνω με το καπάκι του σκεύους ή με διπλό φύλλο αλουμινόχαρτο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT