Υλικά
Τεμάχια: 12 τηγανίτες
2 κουτ. γλυκού ξηρή μαγιά
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη, λευκή
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λάδι για το τηγάνισμα
Για τον πικάντικο κιμά
80 γρ. βούτυρο smen ή βούτυρο γάλακτος σε βάζο
250 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, περασμένος 2 φόρες από τη μηχανή
2 κουτ. σούπας τριμμένο, ξερό κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
2 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος, σε σκόνη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr