Φιλέτο πέρκας ψητό με σάλτσα λιαστής ντομάτας

Φιλέτο πέρκας ψητό με σάλτσα λιαστής ντομάτας

Μια πεντανόστιμη και ελαφριά συνταγή. Το φιλέτο πέρκας είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά.

10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας, το βασιλικό και το πιπέρι.

Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα πέρκας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT