Κουσκούς με μοσχάρι και σταφίδες

Το πόσο ταιριάζει με το μοσχάρι αυτό το νόστιμο κους κους με τις σταφίδες, που του δίνουν ωραία γλύκα, και τις πιπεριές δε λέγεται.

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε κουσκούς με μοσχάρι και σταφίδες, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια βαθιά κατσαρόλα, το μισό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, ίσα να γίνει διάφανο και να αρχίσει να μαλακώνει.

Προσθέτουμε το κουσκούς και ανακατεύουμε να λαδωθεί καλά.

Προσθέτουμε 300 ml νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να πιει το κουσκούς τα υγρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT