Πορτομπέλο γεμιστά με ξινομυζήθρα και καπνιστό αλλαντικό

Πορτομπέλο γεμιστά με ξινομυζήθρα και καπνιστό αλλαντικό

Τα καφετιά μανιτάρια με το κοντό «ποδαράκι» και το πλατύ «καπέλο» γεμιστά είναι ακόμη πιο ωραία κι αυτή η συνταγή το αποδεικνύει και με το παραπάνω.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε πορτομπέλο γεμιστά με ξινομυζήθρα και καπνιστό αλλαντικό, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

Στη συνέχεια, κόβουμε τα ποδαράκια από τα μανιτάρια, τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Κόβουμε το αλλαντικό σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ μαζί με την ξινομυζήθρα, το σπανάκι ή τη ρόκα, το αυγό, τον άνηθο, λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT