Με τον Νίκο Μαρόλη και την παρέα του φτιάξαμε viral μπέργκερ για το TikTok

Με τον Νίκο Μαρόλη και την παρέα του φτιάξαμε viral μπέργκερ για το TikTok

Στο διαμέρισμά του, στα Ιλίσσια, ο νεαρός σεφ φτιάχνει νόστιμες συνταγές που γίνονται viral. Όσο για τις δοκιμές που κάνει με τους 20άρηδες φίλους του, είναι το πιο απολαυστικό πράγμα που είδαμε τελευταία στο TikTok.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κουζίνα είναι πεντακάθαρη και όλα τα σκεύη σε τάξη. Tα ειδικά φώτα με το λευκό στεφάνι είναι στημένα και έτοιμα για το γύρισμα. Στα ταψιά έχει έτοιμα ψημένα μπιφτέκια για μπέργκερ. Βρισκόμαστε στα Ιλίσσια, στο διαμέρισμα–στούντιο του σεφ και ΤikΤoker Νίκου Μαρόλη. Τους τελευταίους μήνες ο Μαρόλης έχει γίνει διάσημος για τα βίντεο που ανεβάζει στο tik tok και στο instagram με δικές του συνταγές. Το περιεχόμενό του ξεχωρίζει και καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το χαρακτηριστικό σε αυτά τα βίντεο είναι η δοκιμή που κάνει στο τέλος με τους 20άρηδες Ελληνοαφρικανούς φίλους του, που είναι τόσο αυθόρμητη, φρέσκια και διασκεδαστική, που κολλάς και θέλεις να την ξαναδείς.

«Είναι όντως αληθινό όπως και οι εκφράσεις μας», λέει ο Μαρόλης. «Απλά στήνουμε το κινητό και κάνουμε ότι δεν υπάρχει. Κάνουμε ό,τι μας βγει εκείνη τη στιγμή. Φτιάχνουμε ένα 7λεπτο βίντεο, το ξεσκονίζουμε και κρατάμε τα καλύτερα σημεία. Έτσι ξεκινήσαμε, παρεΐστικα. Κάλεσα όλους τους φίλους μου και κάναμε ένα βίντεο», συμπληρώνει. «Είναι ευκαιρία να μαζευτούμε και να περάσουμε χρόνο μαζί. Θα κάνουμε τις λήψεις μας και μετά θα αράξουμε και θα δούμε μπάλα», λέει ο Γιώργος που είναι φίλος και συγκάτοικος του νεαρού σεφ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT