Δύο ιταλο-αργεντίνικες συνταγές από τη… Ρώμη

Δύο ιταλο-αργεντίνικες συνταγές από τη… Ρώμη

Στο εστιατόριο του Giovanni Mercuri, το Ceibo Sapori στη Ρώμη, η ιταλική κουζίνα αναμετριέται με την Αργεντινή κι εμείς με μια Porteno Milanesa.

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζοβάνι είναι πρώτος ξάδελφος της Δωροθέας Μερκούρη και αδερφός της Ιλένια. «Από μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν πολυασχολιόταν με το μαγείρεμα και ποτέ δεν μπλεκόταν στην κουζίνα μαζί μας, στις οικογενειακές μαζώξεις. Αλλά να που τελικά τον κέρδισε κι αυτόν το φαγητό!» λέει η Δωροθέα.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT