Υλικά
Μερίδες: 1 μπέργκερ
- 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμά, κατά προτίμηση από σιδηρόδρομο, περασμένος μια φορά
- 2 φέτες τυρί cheddar
- 2 χοντρές φέτες brioche φορμαρισμένο
- 4 φέτες μπέικον
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ο σεφ και TikToker Νίκος Μαρόλης ετοίμασε ειδικά για τον gastronomos.gr μια απολαυστική συνταγή με τη δική του δημιουργική ματιά. Αντί για Έλβις μπέργκερ έφτιαξε Έλβις σάντο
Υλικά
Μερίδες: 1 μπέργκερ
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο