Το μπέργκερ του Έλβις αλλιώς

Ο σεφ και TikToker Νίκος Μαρόλης ετοίμασε ειδικά για τον gastronomos.gr μια απολαυστική συνταγή με τη δική του δημιουργική ματιά. Αντί για Έλβις μπέργκερ έφτιαξε Έλβις σάντο

10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 1 μπέργκερ

  • 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμά, κατά προτίμηση από σιδηρόδρομο, περασμένος μια φορά
  •   2 φέτες τυρί cheddar
  •   2 χοντρές φέτες brioche φορμαρισμένο
  •   4 φέτες μπέικον

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT