Υλικά
Μερίδες: 6
- 500 γρ. κανελόνια
- 300 ml σπιτικός ζωμός λαχανικών
- 800 γρ. μοσχαρίσια ελιά, περασμένη από τη μηχανή του κιμά μόνο μία φορά
- 100 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
- 2 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
- 200 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα στον πολυκόφτη
- 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά, σε ψιλά καρέ
- 1 καρότο, χοντροτριμμένο
- 100 ml κόκκινο κρασί ξηρό
- 1 φύλλο δάφνης
- 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 δόση μπεσαμέλ (βλ. συνταγή λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ)
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο