Χοιρινά σουβλάκια με dry rub μπαχαρικών και ξερά βερίκοκα

Χοιρινά σουβλάκια με dry rub μπαχαρικών και ξερά βερίκοκα

Τα πιο τρυφερά χοιρινά σουβλάκια που έχετε δοκιμάσει με αρώματα πάπρικας, κόλιανδρου και πιπεριού καγιέν.

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πιο τρυφερά χοιρινά σουβλάκια που έχετε δοκιμάσει με αρώματα πάπρικας, κόλιανδρου και πιπεριού καγιέν.

Υλικά

Τεμάχια: 8

  •  700 γρ. χοιρινός λαιμός, χωρίς κόκαλο, σε κύβους των 2 εκ.
  •  1 μέτρια μαραθόριζα, καθαρισμένη από ίνες, κομμένη στα 4 και χωρισμένη στα «φύλλα» της ένα ένα
  •  8 ξερά βερίκοκα, κομμένα στη μέση
  •  2 λάιμ, κομμένα στα τέσσερα

Για το dry rub μπαχαρικών

  •  1/2 κουτ. σούπας κύμινο σε σκόνη
  •  1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
  •  1/2 κουτ. σούπας κόλιανδρος σε σκόνη
  •  1 κουτ. γλυκού ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  λίγο πιπέρι καγιέν

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT