Grilled cheese ή γαλλική ομελέτα;
Από το ανοιχτό εργαστήριο του Όβεν βγαίνουν ταψιά με ζεστά μπισκότα, κέικ, χωριάτικες πίτες και μπέιγκελ και έπειτα τακτοποιούνται στα ράφια μαζί με τις σπιτικές φραντζόλες. Οι τελευταίες θα κοπούν σε λεπτές φέτες, θα γεμιστούν με τυριά και πάστα μαύρης τρούφας και θα τηγανιστούν για λίγο σε βούτυρο. Έτσι φτιάχνεται το grilled cheese, μία από τις πιο λαχταριστές επιλογές για πρωινό στο σκανδιναβικού ύφους microbakery που άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες στη Γλυφάδα. Το Νew Υork breakfast sandwich με αυγά scrambled, μπέικον και τυρί, η γαλλική ομελέτα και το nordic bowl με αυγά, αβοκάντο, καπνιστό σολομό και ψωμί ντίνκελ είναι ακόμη κάποια από όσα σερβίρονται στο φωτεινό «μπαλκόνι» του Όβεν. Γ.Π.
Όβεν, Αρτέμιδος 9, Γλυφάδα, T/210-96.81.275
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.