5 στάσεις για πρωινό: σ’ αυτά τα στέκια ξεκινάμε νόστιμα τη μέρα

5 στάσεις για πρωινό: σ’ αυτά τα στέκια ξεκινάμε νόστιμα τη μέρα

Καμιά φορά η καλή μέρα από τη βάφλα φαίνεται. Και από τα αυγά ποσέ ή την ομελέτα, τα πάνκεϊκ και τα κέικ, τα χειροποίητα ψωμιά, τις λαδένιες και τα ρολάκια.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Grilled cheese ή γαλλική ομελέτα;

Από το ανοιχτό εργαστήριο του Όβεν βγαίνουν ταψιά με ζεστά μπισκότα, κέικ, χωριάτικες πίτες και μπέιγκελ και έπειτα τακτοποιούνται στα ράφια μαζί με τις σπιτικές φραντζόλες. Οι τελευταίες θα κοπούν σε λεπτές φέτες, θα γεμιστούν με τυριά και πάστα μαύρης τρούφας και θα τηγανιστούν για λίγο σε βούτυρο. Έτσι φτιάχνεται το grilled cheese, μία από τις πιο λαχταριστές επιλογές για πρωινό στο σκανδιναβικού ύφους microbakery που άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες στη Γλυφάδα. Το Νew Υork breakfast sandwich με αυγά scrambled, μπέικον και τυρί, η γαλλική ομελέτα και το nordic bowl με αυγά, αβοκάντο, καπνιστό σολομό και ψωμί ντίνκελ είναι ακόμη κάποια από όσα σερβίρονται στο φωτεινό «μπαλκόνι» του Όβεν. Γ.Π.

Όβεν, Αρτέμιδος 9, Γλυφάδα, T/210-96.81.275

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT