Σε ένα ζαχαροπλαστείο που μοιάζει με γκαλέρι, σε ένα τηνιακό εστιατόριο που φτιάχνει θαυμάσια πίτσα, σε ένα πολύ ανθρώπινο ταβερνάκι στη Νίκαια και σε ένα άλλο, επίσης νόστιμο, στο Χαλάνδρι, σε ένα πολυσυζητημένο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στην Αθήνα και άλλα που είναι εδώ περισσότερο καιρό. Τον Ιούνιο η ομάδα του Γαστρονόμου βρέθηκε σε διάφορα μέρη, δοκίμασε πιάτα και προϊόντα και αυτά είναι μερικά από αυτά που ξεχώρισε – το καθένα για διαφορετικούς λόγους.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο