Η αγαπημένη μας μεσσηνιακή πόλη τα έχει όλα. Γαστρομαγειρεία που μαγειρεύουν εποχικά και χρησιμοποιούν ποιοτική πρώτη ύλη. Καλά εστιατόρια που μπλέκουν δημιουργικά τις μεσσηνιακές γεύσεις με διεθνείς επιρροές. Ιστορικές ψαροταβέρνες με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ή καλτ χασαποταβέρνες. Δεν λείπουν τα σουβλάκια τα καλά, τα χειροποίητα και φυσικά η γουρνοπούλα με την κρατσανιστή πετσούλα που τη βάζουν ακόμη και σε μπέργκερ.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο