Μελάτα αυγά με κρέμα αβοκάντο και σπαράγγια, σε φέτες χαρουπόψωμου

Μελάτα αυγά με κρέμα αβοκάντο και σπαράγγια, σε φέτες χαρουπόψωμου

Για ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό μαγειρεύουμε αυγά, φτιάχνουμε στα γρήγορα μια δροσερή κρέμα αβοκάντο και σερβίρουμε, μαζί με σπαράγγια, πάνω σε φέτες χαρουπόψωμου

6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 2

  • 2 βιολογικά αυγά ελευθέρας βοσκής
  •  40 γρ. «βούτυρο» καρύδας
  •  2 φέτες χαρουπόψωμο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT