Γλυκοπικάντικο σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα

Γλυκοπικάντικο σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα

Ζουμερό και μαλακό σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα, μια υπέροχη, πρωτότυπη και αρωματική συνταγή για σουβλάκια μοσχαριού

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζουμερό και μαλακό σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα, μια υπέροχη, πρωτότυπη και αρωματική συνταγή για σουβλάκια μοσχαριού.

Διαδικασία

  1. Για το γλυκοπικάντικο σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα, σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Ρίχνουμε το κρέας και το ανακατεύουμε ώστε να καλυφθεί καλά. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, να μαριναριστεί.
  2. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα (την κρατάμε στην άκρη), το περνάμε από 8 μεταλλικές σούβλες ή ξύλινα καλαμάκια, μοιράζοντάς το ισόποσα. Είτε τα ψήσουμε στα κάρβουνα είτε σε ψησταριά υγραερίου, πρέπει η φωτιά να είναι μέτρια προς δυνατή. Κάνουμε τακτικά γυρίσματα. Είναι προτιμότερο να τα ψήσουμε σε σχάρα, για να στάζουν τα λίπη.Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τα αλείφουμε με τη μαρινάδα που μας έμεινε…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT