Κινέζικη ομελέτα με ψαρονέφρι

Εύκολη και χορταστική συνταγή για ομελέτα με ασιατικά αρώματα και γεύσεις, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  10 αυγά μεσαίου μεγέθους
  •  300 γρ. ψαρονέφρι, σε φέτες περίπου 1 εκ., και μετά κομμένες σε μικρά κομμάτια
  •  1 κουτ. σούπας σάλτσα στρειδιών (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ)
  •  1 σκελίδα σκόρδου, τριμμένη
  •  2 κουτ. γλυκού τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο
  •  2 κουτ. γλυκού ρυζόξιδο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT