Υλικά
Μερίδες: 20 μικρά tacos
- 5 μπριζόλες strip loin βάρους περίπου 200 γρ. η καθεμία
- 20 τορτίγιες καλαμποκιού, μικρού μεγέθους
Για τη μαρινάδα
- 200 γρ. ξερό κρεμμύδι, χοντροκομμένο
- 5 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
- 30 γρ. φρέσκο τζίντζερ
- 1 αχλαδόμηλο (αχλάδι σε σχήμα μήλου, με σκουροκίτρινη φλούδα και σάρκα λευκή και αρωματική) ή 1 μεγάλο κίτρινο αχλάδι, κομμένο στα τέσσερα, χωρίς κουκούτσια
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.