Latraac: Για σκέιτ, μπέργκερ και άραγμα στον πιο κουλ κήπο της Αθήνας

Latraac: Για σκέιτ, μπέργκερ και άραγμα στον πιο κουλ κήπο της Αθήνας

Στο πιο ετερόκλητο μπαρ της πόλης για σπιτικά κοκτέιλ με βερίκοκο, ζουμερό μπέργκερ ψημένο στα κάρβουνα και φρέσκια εναλλακτική μουσική

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σιδερένια πύλη βιομηχανικού τύπου χωρίζει την οδό Λεωνίδου με τον κήπο και το skate bowl του Latraac. Η μικρή αστική όαση του Κεραμεικού είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες στην πόλη, έχει φουλ σκιά από μυρτιές και μουριές και μερικές μονστέρες που φυτρώνουν περιμετρικά. Είναι ωραία τη μέρα για νόστιμα σνακ, μπέργκερ, δροσιστικά σπιτικά αναψυκτικά και κοκτέιλ και χάζι στους skaters. Είναι ωραία και το βράδυ που το bowl μετατρέπεται σε χώρο για να κάτσεις και να πιεις το ποτό σου. Στο Latraac έχει καθημερινά Έλληνες και ξένους djs που παίζουν φρέσκια εναλλακτική μουσική. Άλλες φορές γίνονται καλλιτεχνικά δρώμενα, bazaar ή παρουσιάσεις fanzines και άλλων εκδόσεων. Το skate bowl σε σχήμα U είναι κατάλληλο για σκέιτ και αλληλεπίδραση με το κοινό. Είναι ένας ετερόκλητος χώρος δημιουργικής έκφρασης με έμφαση στις σύγχρονες αστικές κουλτούρες. Κάθε μέρα στο Latraac γίνεται κάτι διαφορετικό και έχει πάντα ενδιαφέρον.

Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT