Σ’ αυτό το πιάτο που ονομάζει «pork mazemen amatriciana με μπουκατίνι», ο Άρης Βεζενές χρησιμοποιεί ποικίλα ασιατικά στοιχεία για να ενισχύσει γευστικά την συνταγή, ενώ προσθέτει πάνω από την αματριτσιάνα και χοιρινό κιμά. Αυτό δηλώνει και το pork mazemen, το οποίο παραπέμπει στο αντίστοιχο πιάτο της ασιατικής κουζίνας με νουντλς και κιμά. Δυνατό στοιχείο της συνταγής είναι το doubanjiang, μια πικάντικη και αλμυρή πάστα ζυμωμένων φασολιών, κινεζικής προέλευσης, γνωστή επίσης και ως douban ή tobandjan.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο