Πάβλοβες με κρέμα μέντας και μαρμελάδα καρπούζι

Πάβλοβες με κρέμα μέντας και μαρμελάδα καρπούζι

Φίνο και πρωτότυπο επιδόρπιο. Ετοιμάστε αρκετή από τη μαρμελάδα καρπούζι, ώστε να διατηρήσετε όλο το χρώμα και άρωμα του καλοκαιριού για περισσότερο καιρό

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φίνο και πρωτότυπο επιδόρπιο. Ετοιμάστε αρκετή από τη μαρμελάδα καρπούζι, ώστε να διατηρήσετε όλο το χρώμα και άρωμα του καλοκαιριού για περισσότερο καιρό

Υλικά

Μερίδες: 10

Για τη μαρμελάδα καρπούζι

  •  4 κούπες κομματάκια από ψίχα καρπουζιού, χωρίς κουκούτσια
  •  1/8 κούπας χυμός λεμονιού
  •  1 συσκευασία (50 γρ.) πηκτίνη για μαρμελάδες
  • 2 κούπες ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT