3 απίθανες fusion μακαρονάδες του Άρη Βεζενέ που βάζουν Ιταλία και Ασία στο ίδιο πιάτο

3 απίθανες fusion μακαρονάδες του Άρη Βεζενέ που βάζουν Ιταλία και Ασία στο ίδιο πιάτο

Βουτάμε τα πιρούνια μας στις ευρασιατικές μακαρονάδες που μας μαθαίνει ο Άρης Βεζενές, μιλάμε για τον David Chang και ρουφάμε λαίμαργα μέχρι και το τελευταίο ζυμαρικό που πιτσιλάει σόγια.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτές οι μπασταρδεμένες μακαρονάδες θα μπορούσαν να είναι η αφορμή για να κατέβουν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας όλες οι Ιταλίδες γιαγιάδες του πλανήτη. Μιλάμε για τις viral μακαρονάδες του Ιnstagram, που φτιάχνονται με ιταλική πάστα και ασιατικά υλικά. Ορίζοντάς τες ως ευρασιατικές μακαρονάδες, συζητάμε γι’ αυτές με τον Άρη Βεζενέ στο Ikigai Market, όπου έχουμε συναντηθεί για να μας ετοιμάσει τρεις δικές του εκδοχές. Του διηγούμαι ότι πριν από αρκετό καιρό είχα αποπειραθεί να ετοιμάσω τη συνταγή Mapo Ragu που βρήκα στο NYT Cooking, το μαγειρικό site των New York Times, και η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα πιάτο που είχαν δημιουργήσει κάποτε οι David Chang και Tien Ho στο Momofuku Ssäm Bar στο Μανχάταν.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT