Αυτές οι μπασταρδεμένες μακαρονάδες θα μπορούσαν να είναι η αφορμή για να κατέβουν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας όλες οι Ιταλίδες γιαγιάδες του πλανήτη. Μιλάμε για τις viral μακαρονάδες του Ιnstagram, που φτιάχνονται με ιταλική πάστα και ασιατικά υλικά. Ορίζοντάς τες ως ευρασιατικές μακαρονάδες, συζητάμε γι’ αυτές με τον Άρη Βεζενέ στο Ikigai Market, όπου έχουμε συναντηθεί για να μας ετοιμάσει τρεις δικές του εκδοχές. Του διηγούμαι ότι πριν από αρκετό καιρό είχα αποπειραθεί να ετοιμάσω τη συνταγή Mapo Ragu που βρήκα στο NYT Cooking, το μαγειρικό site των New York Times, και η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα πιάτο που είχαν δημιουργήσει κάποτε οι David Chang και Tien Ho στο Momofuku Ssäm Bar στο Μανχάταν.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο